2 maj 2012

Wrinkle Tree

Det här trädet är på 316 tris för stammen och 156 för löven. Det har en tendens att tappa sin bark under hösten för att det sedan kan växa ut på våren igen. Detta ger trädet ett annorlunda utseende.

Magical Cliffs

Det är i dessa stenhögar Thar'mur stammen begraver sina döda, det tillåter dem att kommunicera och be till sina förfäder, dock så efter några år kommer själen att gå vidare till vad som nu väntar den.

Den här modellen har tre olika texturer som symboliserar stenens tre olika stadium. När en själ nyligen placerats i stenen är lyser den turkos/blått och när den håller på att ta sig ut lyser den i svagare rött, sedan när själen inte längre befinner sig i stenen slutar den att lysa helt. Modellen är på  96 tris.

Den magiska jätte svampen! :D

Svampen är på 480 tris och så klart så kommer den vara böjd och så vidare när spelet är klart.

Diverse sten saker

Mur: 204 tris.
Sten: 40 tris.
Pelare/Gravsten: 144 tris.

Thorn Tree

Thorn Tree är kanske en av de mest unika växterna i The Glooming. De består av en geggig och slemmig substans. Enligt Thar'mur legender så blir ett thorn tree till när en drake slukar ett träds själ. En process som tar långt tid, men stärker dragens egna själ.

Thorn tree är på 512 tris.

Cliffs

Här är klipporna som omringar dalen, de är på 552 tris och har en ofantligt gigantisk textur som är 4096*4096 pixlar och en normalmap på den storleken tog 2h att rendera ut, men det behövdes för att komma upp i samma texturkvalitet som alla de andra modellerna.